12.3.07

Regnfrakk


Jeg har investert mer enn 10k i skiutstyr de siste ukene - for å takle alt fra polarkulde ( slik som under Holmenkollen skimaraton) og ned mot null. Men jeg har ikke tatt høyde for at jeg trengte regnfrakk. Sjekk temperatur og nedbørsmengde til høyre på bildet ! 8 pluss og pøsregn er ikke moro på ski. Finnes kondomdress i latex?

6 Comments:

At 1:46 p.m., Blogger Espen said...

NRK melder om kuling:

Hedmark denne uken: Sludd og snø av og til i nordvestlige fjellstrøk, for øvrig stort sett opphold og noe sol. Mildt. Sist i perioden nordvestlig bris, kuling utsatte steder i fjellet. Noen snøbyger i vestlige og nordlige fjellstrøk, for øvrig opphold og til dels pent vær. Kjøligere.

 
At 2:00 p.m., Blogger bordsenius said...

Jeg melder meg herved ut av bloggen! Løping er greit nok, men skitur bryr jeg meg ikke om i det hele tatt.

Hva faen har Marathon med ski å gjøre?

God tur videre, og husk å tørke snørret bort fra ansiktet.

 
At 2:14 p.m., Blogger Espen said...

Trodde du hadde lagt opp pga. høy alder? Uansett, hyggelig at du fortsatt leser innleggene fra oss som faktisk har gjennomført en 42,2 km.

 
At 3:03 p.m., Blogger Harald said...

Swix har utviklet en sprintdress som kanskje kan benyttes, avbildet i siste Snø og Ski nummer... Om den er i latex eller ikke vet ikke jeg. Antagelig må du innom en S&M bytikk.
Tror ikke jeg skal legge for mye vekt på langtidsvarselet enda da det ofte har en tendens til å endre seg mot helgen...håper jeg iallefall.

 
At 9:21 p.m., Blogger Andreas Øwre said...

Dette ser jo jævlig lovende ut. Det er vel grunnen til at jeg la langrennskia på hylla en gang midt på åttitallet.

Når det gjelder Bruddsenius sin bekymring, så er det vel bare å si at det føyer seg inn i rekken av sunn norsk skepsis.

La det pisse ned på lørdag, så skal vi se hvem som blir best i svømming.

 
At 9:41 a.m., Blogger Espen said...

I dag er helgens prognoser justert. Det ser nå ut som det skal bli noe kaldere enn tidligere spådd. Kanskje rundt null for eliteløperne og pluss 2 for oss når vi starter i Rena. Siden vi klatrer høyere og kaldere minutt for minutt er det mulig vi greier å holde oss på den temperaturen lenge. Klokken 13.00 vil temperaturen på Sjusjøen være rundt pluss 1. Deretter er det raskt ned til Lillehammers fem pluss. Så blir det som varslet nå må vi smøre rundt null. Med f.eks rødt klister som jeg trodde på i går vil vi med dagens prognose oppleve ising i 40 km. I dag gjelder lilla eller VM-klister, eventuelt i kombinasjon med myk voks - tror jeg. Det er fortsatt meldt om mye vind, og noe nyesne/nyregn dagen før.

 

Legg inn en kommentar

<< Home